Verzendkosten

Verzending bij ons is al snel gratis. Vanaf € 25.00 betaalt u geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 25.00 vragen wij een bijdrage van € 3.84 per brievenbuspakje bestelling en 6,95 voor pakketten welke niet door de brievenbus kunnen. Alleen voor rembourszendingen vragen wij een extra bijdrage van € 9.95

Brievenpost

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling met de aangegeven levertijd bezorgd wordt. Uw bestelling wordt vanzelfsprekend veilig verpakt en verstuurd naar het door u opgegeven adres. Een groot voordeel want u hoeft er niet voor thuis te blijven en ontvangt uw zending vanzelf bij u thuis.

Pakketpost

Bij pakketten welke niet door de bus kunnen bieden wij aan met de service van PostNL. Vanzelfsprekend kunt u pakketten met de Track en Trace code volgen en vrij nauwkeurig zien wanneer u het pakket kunt verwachten. Bent u niet thuis bij aflevering dan wordt de bestelling nogmaals de volgende dag aangeboden. Indien ook deze aflevering mislukt dan wordt uw zending 3 weken bewaard op het afhaalpunt bij u in de buurt. Welke locatie dat is treft u aan op het formulier wat u ontvangt in uw brievenbus. U kunt op dit afhaalpunt ook betalen per pin indien u gekozen heeft voor onder rembours verzenden.